Over onsEr bestaan online verschillende shops waar je als hondenliefhebber alles kan kopen voor je favoriete huisdier: speeltjes, manden, kleding, ...
Maar als liefhebber van je hond, is het moeilijk om spullen te vinden die voor jezelf zijn, maar wel uitdragen wie jouw favoriete hond is.
Daarom zijn wij, Davy en Tim, in 2021 gestart met Spendit: Een webshop voor hondenliefhebbers!
Het doel is om Spendit snel te kunnen uitbreiden voor alle dierenliefhebbers, zodat je binnenkort ook artikels kan aanschaffen als kattenliefhebber, paardenliefhebber of ornitholoog!

Wie zijn we?

Tim
Als trots baasje van Billie (Boston Terriër), Cis (Boston Terriër), Kobe (Devon Rex), Korneel (kanarie), Mooni & Skoebidoe (Waterschildpadden) en Mokka (Hamster) ben ik verheugd om een website als Spendit te kunnen runnen.
Een project zoals Spendit is vast en zeker een uitdaging als software developer, maar dankzij de passie om unieke en mooie artikels uit te kiezen en een aangeboren affiniteit met de "winkel-wereld", wil ik vooral klanten helpen om niet steeds hun huisdier te verwennen, maar ook zichzelf.

Davy
Ik was baasje van een West Highland White Terriër en ik ben momenteel baasje van Letsy (Chihuahua), ze is vrij aanhankelijk, speels, avontuurlijk en weet heel goed wat ze wil en ze zal dit dan ook op alle mogelijke manieren zo duidelijk mogelijk trachten te maken.
Het is ook vaak niet gemakkelijk om de gepaste toebehoren te vinden gezien ze erg klein is. Vaak ligt de focus van de toebehoren op het verwennen en 'bling-bling', wat zeker een onderdeel is, maar waarbij het niet mag stoppen. Gezien bijvoorbeeld de avontuurlijke aard, is ook een goed passend halster, een kleine leiband maar met langere afstand dan de 3 of 5 meter, ... zeker gewenst. Met Spendit gaan we de uitdaging aan om voor ieder huisdier een zo uitgebreid mogelijk, passend assortiment te gaan aanbieden, waarbij zowel het dier als het baasje zich goed bij voelt.
top